14-dages returret Sikker betaling Ingen gebyrer E-mærket netbutik

 

Persondatapolitik

Dataansvar
VVS1.dk ApS er dataansvarlig og har følgende kontaktoplysninger

VVS1.dk ApS
Vangen 6
4500 Nykøbing Sj.
CVR nr.: 36910844
Tlf.: 82303071
E-mail: kontakt@vvs1.dk

Hvilke personoplysninger indsamler vi ?
Når du registrerer dig vores nyhedsbrev, registrerer vi følgende personoplysninger: Navn, e-mailadresse, IP-adresse.
Når du køber et produkt på vores hjemmeside, registrerer vi følgende personoplysninger: Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, IP-adresse samt oplysninger om, hvilke produkter du køber og eventuelt returnerer.

Hvad er grundlaget for indsamlingen ?
Indsamlingen af personoplysninger er nødvendig for at vi kan opfylde den med dig indgåede købskontrakt. IP-adresser indsamler vi for at kunne forhindre svig.

Hvor lagres dine personoplysninger ?
Personoplysninger lagres på vores sikre servere. Nogle personoplysninger videregives til tredjemand. Visse af disse tredjemænd er databehandlere, som opbevarer og behandler personoplysninger på Vvs1.dk Aps vegne i henhold til denne datapolitik og i henhold til de databehandleraftaler, der er indgået med respektive databehandlere. Alle persondata opbevares og behandles i henhold til den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Hvordan indsamles dine personoplysninger ?
Personoplysninger indsamles ved tilmelding til Nyhedsbrevet og ved gennemførelse af køb.
Vvs1.dk Aps modtager ikke personoplysninger om dig fra andre virksomheder.

Udlevering af oplysninger
VVS1.dk ApS udleverer ikke personoplysninger til tredjemand med henblik på markedsføring eller anden kommerciel brug.
Du har til enhver tid ret til at anmode os om, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål behandlingen tjener samt hvilke databehandlere, vi i forbindelse med behandlingen benytter.
Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger i forbindelse med, at du køber et produkt af os.

Rettelse af dine personoplysninger
Hvis du mener, at de personoplysninger, vi har om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

Retten til at tilbagekalde samtykke
Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev.

Sletning af personoplysninger
Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dem.
Alle fakturaer opbevares i 5 år fra udgangen af regnskabsåret i overensstemmelse med bogføringsloven.
Alle købsoplysninger slettes automatisk efter 5 år.

Cookies
VVS1.dk ApS anvender ”cookies” på websiden. Cookies giver os blandt andet overblik over, hvor mange der besøger de forskellige dele af vores webshop samt giver os mulighed for at opnå en større forståelse for potentielle områder der skal forbedres. Cookies er små filer, som gemmes på din computer. Således gemmes og opbevares informationer fra den computer, der besøger websiden til næste gang, websiden besøges af den samme computer. Som bruger er det muligt selv at vælge, om din browser skal acceptere cookies eller ej. Det er også muligt at slette de cookies, som ligger på din computer.

Back to top