14-dages returret Sikker betaling Ingen gebyrer E-mærket netbutik
-
 
 

Handelsbetingelser

Personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og ip.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. 

Som kunde hos www.vvs1.dk har du altid ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@vvs1.dk.dk.
Personoplysningerne registreres hos Vvs1.dk ApS

Priser

Alle priser på vvs1.dk er angivet i danske kroner(DKK) og inkl. moms(25 %), men ekskl. leveringsomkostninger. Alle priserne er dagspriser og opdateres løbende.

Aftaleindgåelse

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. Du skal være fyldt 18 år for at handle på vvs1.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. En aftale kan altid annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig at den er blevet indgået en aftale af et barn eller ung under 18 år. Alle kontrakter indgås på dansk, og sendes kun til adresser i Danmark.

Afgivelse af ordre

Når kunden har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter som er bestilt.

Forbehold

Vvs1.dk tager forbehold for forkerte produkt billeder. Billeder som er brugt på vore sider er illustrative og kan afvige fra varens egentlige udseende.

Levering

Alle ordrer bliver sendt direkte fra leverandøren eller producenten. Vi sender med Post Nord og Fragtmænd. Som udgangspunkt bliver alle varer leveret til et af Post Nords afheningssteder, eller første dør i stueetagen. Ved større forsendelser som levers på en palle, leveres de som udgangspunkt til kantstenen. Er man ikke hjemme når varen bliver leveret, står det for købers egen regning hvis man vælger at få ordren kørt ud igen. Denne pris kan være væsentlig højere end den normale fragtpris. På alle varer hos vvs1.dk er der angivet en forventet leveringstid. Der gives ikke garanti for at varen bliver leveret inden for det angivne tidsrum. Vi opfordrer til, at man først ringer efter sin VVS-installatør når varen er modtaget og kontrolleret for fejl og mangler. Det højeste fragtgebyr er gældende for hele ordren, fragtgebyret bliver som udgangspunkt kun påført én gang pr. ordre. Fragtgebyret hos Vvs1.dk er individuelt fra produkt til produkt. Hvis man ønsker at få leveret sine varer, uden der er nogle hjemme til at modtage varen(Flexlevering), skal du skrive i kommentarfeltet på betalingssiden ”Må stilles uden underskrift”. Flexlevering er på købers eget ansvar. Vvs1.dk leverer til hele Danmark med undtagelse af ikke-brofaste øer. Vvs1.dk lever ikke til Grønland, Færøerne og udlandet.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i ysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved email til kontakt@vvs1.dk eller ved at benytte standardfortrydelses- formularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens retur- forsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for store eller tunge vare.

Varens stand, når du sender den retur

Vi anbefaler at Du sender varen retur i den orginale emballage. Hvis den orginale emballage mangler eller er ødelagt, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

VVS1.dk ApS
Vangen 6
4500 Nykøbing Sjælland

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler som forbruger på vvs1.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

VVS1.dk ApS
Vangen 6
4500 Nykøbing Sjælland

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
For hurtigere og lettere ekspedition af reklamationssager opfordrer vi til at bruge vores RMA system som du finder i bunden af siden på https://www.vvs1.dk/rma-formular. Hvis du mod forventning har modtaget en defekt vare anbefaler vi at du IKKE tager varen i brug før reklamationen er færdigbehandlet.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort, Visa-Dankort, Visa og MasterCard. For udenlandske MasterCard og andre betalingskort - se gældende gebyrer hos dit pengeinstitut. Betaling for bestilte varer kan ske med EAN-nummer (Ved special aftale med vvs1.dk). Betalingen for produkterne sker i forbindelse med afsendelse fra leverandøren. Beløbet hæves først på købers kort, når varerne sendes fra leverandøren. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, køber har godkendt ved købet.

Sikkerhed

Selve betalingen foregår via en såkaldt sikker forbindelse (SSL – Secure Soket Layer). Herved bliver alle de oplysninger, du sender, krypteret, så ingen kan læse dem. Transmissionen forgår via Epay, som er en betalingsserver godkendt af PBS og sikkerhedsgodkendt af Visa/Mastercard. Verificeringen ses af logoerne SSL-certifikatet og PCI-certified i betalingsvinduet. Se mere her: http://epay.dk/main/security.asp. Helt generelt er sikkerheden ved betaling med kort over Internettet ikke afhængig af det enkelte website. For at få en aftale med PBS, som administrerer alle kortbetalinger, kontrolleres de forskellige betalingsmodulers sikkerhed, inden et samarbejde bliver godkendt. Samarbejdet kan til enhver tid ophæves af PBS, hvis en butik ikke overholder de standarder, som PBS forlanger. PBS garanterer forbrugernes penge, hvilket betyder, at i op til en måned efter, at pengene er trukket på en konto, er det muligt at afvise denne betaling. Det kan din bank gøre for dig. Juridisk set er det kun din underskrift eller pinkode, som binder dig til en betaling, så selv om nogen har haft lejlighed til at kopiere oplysningerne fra dit kort, hæfter du ikke for det.

Registrering af oplysninger

Første gang du køber en vare på vvs1.dk, bliver du registreret som kunde. De personlige oplysninger vi registrerer: navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når vi indsamler personoplysninger via vvs1.dk, sikrer vi, at det altid sker ved dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi registrerer desuden alternativ leveringsadresse, hvis du indtaster en sådan under dit køb. Oplysningerne videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i de registrerede oplysninger. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til VVS1.DK ApS via e-mail kontakt@vvs1.dk. Dine oplysninger registreres hos VVS1.DK ApS og bliver gemt på ubestemt tid, men du kan når som helst blive slettet fra kundekartoteket. Du skal blot sende en mail til kontakt@vvs1.dk med ønsket herom. Direktøren og de ansatte hos VVS1.DK ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 
Den dataansvarlige på vvs1.dk er VVS1.DK ApS. 
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til vvs1.dk videregives Som registreret hos VVS1.DK ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Cookies og logstatistik

På vvs1.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Vi bruger en logstatistik på vvs1.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere vvs1.dk.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os via e-mail kontakt@vvs1.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - ec.europa.eu


Back to top